Uslovi Kupovine

Poštovani kupci,

Posetom ili kupovinom u internet prodavnici majicezasve.com (u daljem tekstu: Prodavac ili Internet prodavnica) prihvatate Opšte uslove prodaje (u daljem tekstu Opšti uslovi) koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se sa pravilima koja primenjujemo. Prodavac zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja izmeni sadržaj ovih Opštih uslova, asortiman proizvoda, cene proizvoda, kao i druge podatke koji se odnose na internet prodavnicu, zbog čega su korisnici internet prodavnice dužni da prilikom svake posete pažljivo pregledaju sadržaj veb-sajta.

Prilikom korišćenja Internet prodavnice ili naručivanja proizvoda preko iste, obavezuju vas ovi Opšti uslovi. Ako se ne slažete sa Opštim uslovima i svrhom i načinom obrade vaših ličnih podataka molimo Vas da ne koristite Internet prodavnicu.

Prodavac ne preuzima odgovornost za štetu koju korisnik pretrpi usled: toga što nije pročitao Opšte uslove; nemogućnosti da se izvrši kupovina preko Internet prodavnice iz opravdanih razloga; nemogućnosti korišćenja veb-sajta zbog održavanja, obezbeđenja ili bilo kog drugog tehničkog razloga, kao i usled uskraćivanja pristupa veb-sajtu zbog nedozvoljenih načina korišćenja.

Korišćenje internet prodavnice

Podatke (uključujući i vaše lične podatke) koje nam date obradićemo u skladu sa Opštim uslovima i Obaveštenjem o obradi podataka o ličnosti.  Kada koristite internet prodavnicu, slažete se sa obradom vaših podataka o ličnosti u skladu sa navedenim dokumentima.

Korišćenjem veb-sajta i naručivanjem proizvoda preko internet prodavnice, prihvatate da:

  • koristite veb-sajt samo za pretragu i pravno valjane narudžbine;
  • nećete upućivati lažne ili obmanjujuće narudžbine;
  • nećete ometati/sprečavati bilo koje funkcije u vezi sa sigurnošću u internet prodavnici, odnosno funkcije koje ograničavaju/sprečavaju kopiranje i korišćenje sadržaja dostupnog u internet prodavnici;
  • navedena e-mail adresa, adresa i/ili drugi kontakt podaci koje navodite su tačni, važeći i potpuni;
  • nećete neovlašćeno koristiti lične podatke drugih lica, kao i lažno istupati u ime i za račun trećeg lica.

U slučaju da da prekršite pravila sadržana u Opštim uslovima, Prodavac vas može, privremeno ili trajno, onemogućiti u pristupu ovoj internet prodavnici i njenom daljem korišćenju. Navedeno ne isključuje mogućnost podnošenja prijave nadležnim organima.

Naručivanjem proizvoda preko internet prodavnice pristajete da Prodavac upotrebljava vaše podatke, kao i da vas kontaktira u svrhu izvršenja vaše narudžbine, ukoliko je to potrebno, a u skladu sa Obaveštenjem o obradi podataka o ličnosti. Ukoliko ne navedete sve podatke koji su nam potrebni, nećete moći da izvršite kupovinu proizvoda. Kada vršite naručivanje proizvoda preko veb-sajta, potvrđujete da imate više od 18 godina i da ste sposobni za zaključenje obavezujućih ugovora.

Svi sadržaji objavljeni u internet prodavnici Prodavca jesu njegovo vlasništvo i mogu se koristiti samo u svrhe nekomercijalnog karaktera, pri čemu se moraju poštovati autorska prava zagarantovana zakonom. Sadržaj ove internet prodavnice nije dopušteno menjati, reprodukovati niti javno prikazivati, izvoditi, distribuirati, odnosno na drugi način koristiti u javne i/ili komercijalne svrhe, tako da svaka neovlašćena upotreba može predstavljati kršenje propisa koji regulišu ovu oblast.

Naručivanje

Proizvodi se naručuju ubacivanjem u korpu putem internet prodavnice. Ukoliko Prodavac nije u mogućnosti da isporuči sve naručene proizvode, isporučiće raspoložive od izabranih proizvoda, o čemu će obavestiti kupca putem elektronske pošte (ili telefonom).

Kupci su odgovorni za kvalitet dizajna koji šalju. Potrebno je dostaviti slike bez vodenih žigova i u veoma visokoj rezoluciji kako bi rezultat bio što bolji.

Dostava

Roba se isporučuje na području cele Republike Srbije. Rok isporuke je u proseku 3 do 5 radnih dana, a po zakonu najkasnije do 30 dana. Dostavu vrši kurirska služba BEX i naplaćuje se po njihovom regularnom cenovniku.

Plaćanje

Plaćanje naručenih proizvoda se može vršiti:

  • pouzećem, odnosno gotovinom prilikom dostave.

Kod plaćanja pouzećem, kupac naručene proizvode plaća kuriru prilikom preuzimanja proizvoda.

Koristimo kolačice!

Koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj veb stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste saglasni sa tim.